Tyrkiet har masser at byde på for den oplevelseshungrende såvel som charterturisten, der ikke forlanger så meget andet end en pool eller strand. Tyrkiet er en af danskernes favoritlande, når det kommer til sommerferie, da landet mere eller mindre har det hele man kunne ønske sig på en ferie. I Tyrkiets mest populære byer finder du et aktivt byliv både nat og dag, indbydende strande med lækkert turkisblåt vand, et fantastisk køkken og meget mere.

Du kan booke din rejse til Tyrkiet gennem Sunweb, der har masse af fede hoteller i alle de bedste tyrkiske byer.

Tyrkiets folkefærd

Folkefærdet i Tyrkiet er særligt kendt for at være meget venlige og hjælpsomme, hvilket er endnu en grund til, at Tyrkiet kan anbefales. Her får du altid en sublim service, der efterlader dig mindeværdige oplevelser og giver en god stemning under hele din ferie.

Nyd det evigt dejlige vejr

Du går sjældent galt i byen med vejret med en tur til Tyrkiet i højsæsonen, hvor du oftest vil finde solen bankende varm om dagen, hvilket også betyder lune sommeraftner. Søger du ud langs kysten eller ligger på stranden, vil du endda kunne opleve den milde brise og de friske vindpust indimellem.

Hoteller

Sunweb har hoteller over hele Tyrkiet i de mest populære byer såsom Alanya, Bodrum, Marmaris og Side Tyrkiet. Der findes desuden flere forskellige hoteller, der egner sig til henholdsvis voksenferier eller ferier med børn, hvor der skal være plads til hele familien. Det kan være en rigtig god idé at tage med i overvejelserne, når du skal vælge hotel, hvis du har nogle særlige ønske. Skal du på kæresteferie med din udkårne, kan det for eksempel være en god idé at vælge et hotel egnet for voksne, hvis i vil sikre jer en fredelig ferie i stille og rolige omgivelser uden skrigende unger.

Sunweb har også en række lejligheder til rådighed i Tyrkiet, hvis i bedre kan lide at bo lidt afsides fra andre mennesker og godt kan lide selv at lave mad.