En backpackerrejse er en anderledes og spændende måde at rejse på.

At rejse som backpacker byder på alsidige oplevelser, samt nye udfordringer, og giver et bredere indblik i kulturelle og samfundsmæssige forhold, da du vil bevæge dig vidt omkring og komme tæt på den lokale befolkning. Som backpacker skal du have et åbent sind, besidde lysten til at tale med nye mennesker og føle trang til eventyr.

En populær destination for backpackere er Indonesien. Indonesien består af de 6 hovedøer Sumatra, Sulawesi, Kalimantan, Irian, Java og Bali, og landet byder på mange kultur- og naturoplevelser.

Indonesien indeholder 12 % af jordens pattedyr, 17 % af dens fugle, 16 % af dens reptiler og 10 % af dens planter, så der er rig mulighed for at dykke dybt ned i jordens flora og fauna. Gå på opdagelse i junglen, og observer storslået natur- og dyreliv.

Tag på vandretur, og se på aktive vulkaner og smukke vandfald. Tal med lokalbefolkningen, og få indblik i deres hverdag. Du kan også smage på landets interessante køkken eller nyde en hviledag på en af Indonesiens smukke sandstrande.

Indonesien er meget billig at rejse i

For at rejse i Indonesien skal du bruge et visum. Som dansk statsborger kan det købes ved ankomsten. Da visumregler konstant ændrer sig, anbefales det at tjekke de gældende forhold på Indonesiens ambassade. Som backpackerrejsende igennem Indonesien skal du i snit regne med at bruge 300 kr. om dagen – og så lever du godt.

Priserne svinger meget alt efter hvor i landet, du befinder dig, men jo længere mod nord du kommer, jo billigere bliver det. Befolkningen i Indonesien er generelt venlige og hjælpsomme, men som alle andre steder i verden er det en god ide at tage sine forholdsregler – især hvis du vælger at rejse alene.

Indonesien er et stort land, hvor du som backpacker har rig mulighed for at få en vidt-omspændende og oplevelsesrig rejse for at vende hjem igen med masser af minder i rygsækken.

 

Vil du have lidt ideer til hvad du kan se i Indonesien? Så se med herunder: