Skal du til at booke sommerferien, så kan du med ro og mag vælge en rejse til Bodrum i Tyrkiet, hvis du søger en afslappet ferie i dejlige omgivelser. Bodrum har mere eller mindre, alt hvad man kan forvente af en feriedestination: smukke omgivelser, lækre strande, et velsmagende køkken og et aktivt natteliv. Derudover er der masser af ting at opleve i og udenfor Bodrum, hvis du godt kan lide at opleve noget, når du er på ferie. Du kan booke din rejse til Bodrum gennem Sunweb lige her.

Spisesteder

Der findes masser gode spisesteder i Bodrum, så det er bare med at prøve sig frem. Prøv for eksempel den populære café Delmar, der har et udendørsområde midt på Bodrum by-strand. Her kan du nyde en kølig drink eller et måltid med udsigt udover havet fra strandkanten.

Seværdigheder

Der er rig mulighed for at underholde den kulturelt interesserede i Bodrum, hvor du både finder museer, historiske bygninger, galleri osv. Tag for eksempel en tur til Bodrum arena, der med mere end to tusinde år på bagen har en enestående udsigt udover byen og havnen. Der afholdes desuden koncerter i sommersæsonen, hvilket i bør unde jer selv, hvis i skulle få muligheden.

Er du fascineret af livet og naturen under havets overfalde, men er du ikke dristig nok til at prøve snorkling og dykning af, så kan du alligevel få lov at opleve livet i havet på museet for undervandsarkæologi. Her kan du se arkæologiske fund, der fortæller en hel masse om Bodrums historie.

Shopping

Der er også ganske fine shoppemuligheder i Bodrum, hvor du både kan finde små butikker med tyrkiske specialiteter og mærker samt de lidt større butikker på gågaden. Det er en behagelig oplevelse at shoppe i gågaden, da der er spændt hvide sejl ud, der giver skygge.