Bulgarien er hjemstedet for Sunny Beach og Golden Sands. Her er der fyldt med fest og farver fra morgen til aften. Disse to feriedestinationer, er meget populære hos den danske ungdom. Her er der gang i den fra morgen til aften, og der festes igennem på diskoteker, med høj musik og alkohol og mange unge får, her prøvet grænser af med både sex og stoffer. Det er også vigtigt at tænke på hvor man skal bo, mens man er i Bulgarien da det enten kan betyde, man får sin nattesøvn eller skal være ude og feste hele natten, i det livlige natteliv. Så bo lige ved strandpromenaden, nord for pieren og få mest ud af din festlige ferie.

Kom og se hvad Bulgarien kan tilbyde dig!

I Bulgarien kan du opleve meget mere end fulde unge mennesker, der kun er ude på at prøve grænser af i Sunny Beach eller Golden sands. Bulgarien byder på en helt fantastisk natur med gode badestrande, og mange historiske seværdigheder, som man ikke ser mange steder. Østeuropa er ikke danskernes primære rejsemål, og her ligger der en masse skjulte skatte, når det kommer til alternative ferie destinationer. Man kan f.eks. tage på en bustur til Bulgarien og derefter holde en cykelferie med familien. Der er også mulighed for at i kan flyve derned og kombinere det med et godt men billigt hotel. Så kom og oplev hyggelige butikker, fyldte med flotte souvenirs, nyd den skønne natur, eller afprøv forskellige vandsportsaktiviteter såsom, jetski, parasailing og dykning. Kun fantasien sætter grænser.

Tag på ferie i Bulgarien og oplev noget for enhver smag

Snup en rejse til Bulgarien og få oplevelser der passer til alle i enhver alder, både vennerne, familien eller som kærestepar. Bulgarien har en masse oplevelser at tilbyde såsom cykelferie eller afslapning på gode badestrande. Billetter til Bulgarien er oftest billigere hvis de bliver kombineret med et hotelophold, så det kan godt betale sig at bestille en samlet pakke med rejse plus hotel. Geografisk set ligger Bulgarien tæt placeret på Danmark og man kan derfor med fordel tage en bustur til Bulgarien. Så bestil den rejseform der passer bedst, til dine behov her!.