Den frodige naboby til Alanya, Side er blevet en populær rejsedestination blandt danskerne, når de skal vælge sommerferien. Det er da også med god grund, da den er i rivende udvikling og alle turisterne endnu ikke har oplevet fordelene ved denne frodige by. Derfor kan man også få sine rejse lidt billigere samt generelt bo og leve billigere i Side sammenlignet med andre feriemagneter i Tyrkiet. Byen henvender sig både til den eventyrlystne med rig mulighed for oplevelser, den charterhungrende pensionist og børnefamilien, der oftest ønsker en kombination af afslapning og oplevelser i børnehøjde. Sunweb har ofte billige pakkerejser til Side, der både indeholder fly og hotel eller lejlighed.

Populære seværdigheder i Side

Foruden den blomstrende natur som man snildt kan bruge nogle timer på at vandre rundt og nyde i byen, er der mange andre muligheder for at få en på opleveren, når du rejser til Side i Tyrkiet.

  • Tag en tur til det antikke Side, hvor man kan finde gamle romerske ruiner, det er utrolig smukt og spændende at opleve de gamle ruiner, der vidner om en særlig historie. Det er også muligt at opleve Apollo-templet, hvorfra man kan nyde udsigten helt over til Antalya.
  • Er du lidt af en golfentusiast eller er du nybegynder, og kunne du godt tænke dig at prøve kræfter med golfsporten, så vil du ikke blive skuffet i Side, hvor der er god mulighed for at skyde golfbolde til relativt gode priser sammenlignet med andre steder.
  • Gågaden i det antikke Side bugner med butikker, markeder og lokale forretninger, hvor du kan købe tyrkiske specialiteter. Du kan spare gode penge på guld og sølv i Side sammenlignet med de danske priser og andre steder i Tyrkiet. Du kan også finde tyrkiske tæpper og silke til gode priser.