Turisterne er langsomt ved at få øjnene op for alle de skønne kvaliteter Kusadasi har at byde på, hvor det tidligere udelukkende fungerede som et overnatningssted for besøgende af Efesos for langt de fleste turister. Siden da har folk fundet ud af, at den tyrkiske by, der nu er i rivende udvikling, har langt mere at byde på end en heldagstur til Efesos. Det er nemlig en utrolig smuk by med fine hvide sandstrande, gode indkøbsmuligheder, en helt ny marina og et festligt natteliv. Marinaen er især en tillokkende faktor, der giver dig mulighed for at nyde et måltid fra en restaurant med udsigt. Byen henvender sig til et bredt publikum: unge mennesker, der kan lide at feste igennem og slappe af om dagen, børnefamilien, der kan lide at opleve og den charterrejsende, der primært trives med at slappe af langs stranden og poolen samt nyde en god middag om aftenen ved en lokal restaurant.

Du kan booke rejser til Kusadasi gennem Sunweb, der har et stort udvalg af all inclusive hoteller, mindre hoteller og lejligheder.

Hvordan er vejret ?

Vejret i Kusadasi er meget lig klimaet i resten af Tyrkiet: et varmt og solrigt klima, hvilket er et godt udgangspunkt for charterturisten, der ønsker at sole, de unge der vil komme hjem med en hud, der er et par toner mørkere og børnefamilien, der bare nyder solens varme. Da det ligger ud til kysten er det også muligt at opleve et friskt og tiltrængt vindpust indimellem.

Seværdigheder i Kusadasi

Udover de verdensberømte ruiner Efesos, som tidligere var den primære grund til at turister strømmede til Kusadasi er der også en masse andre muligheder for at opleve. Der er, for eksempel, det store badeland Adaland, hvor man sagtens kan få en hel dag til at gå i de vilde vandrutsjebaner og spændende pools. Der er også et arkæologisk museum, hvor man kan grave dybere i det forhistoriske Kusadasi og blive klogere på byens historie. Derudover bør en dag på den udsøgte Ladies Beach strand nydes. Her kan du leje en liggestol og bade i det bløde og rene turkisblå vand.