I vinterhalvåret er der langt mellem solstrålerne – og det kan mærkes på energi og overskud. Derfor vælger mange at tage den årlige rejse sydpå i vinterhalvåret for at få tanket energikontoen op. Her får du tre bud på gode steder at rejse hen i vinterhalvåret – og hvad de har at byde på. Fælles for dem alle er deres lune vejr, når det er bidende koldt herhjemme.

De Kanariske Øer – naturskønne omgivelser

På De Kanariske Øer bliver du omgivet af naturskønne omgivelser, så snart du træder ud af flyveren. Besøg eksempelvis den lille vulkanø La Gomera, der ofte overskygges af sine storbrødre, Gran Canaria, Fuerteventura og Tenerife.

La Gomera ligger kun ca. 40 min sejlads fra Tenerife, men byder på en helt anden verden. Her kan du nyde naturens rolige idyl, tage på vandreture gennem øens laurbærskove og små landsbyer, der tilsammen giver en autentisk atmosfære, frem for masseturismens store resorts.

Thailand – paradisiske strande og hektisk byliv

Thailand beskrives af mange som paradis på jord. Her kan du for alvor slænge dig på kridhvide sandstrande med en cocktail og en spændingsroman i hånden, mens det krystalblå hav indbyder til hyppige svømmeture.

Er du mere til fart og tempo, er Thailands hovedstad et besøg værd. Her får du pulserende byliv for alle pengene med fartglade tuk tuk’er, der tager dig med til Chinatown eller templer og historiske monumenter overalt i den asiatiske heksekedel.

Bali – rismarker, aber og junglestemning

Bali byder på et væld af forskellige oplevelser. Er du til strandliv og afslapning, er den familievenlige kystby Sanur et charmerende valg, hvor du kan kombinere badeture ved havet med sightseeing til områdets imponerende templer.

Tager du derimod længere ind i landet til Ubud, er der fart over feltet med trafikgale balinesere midt i noget, der minder om en jungleby. Besøg Monkey forrest, der er en stor abeskov med tusindvis af drilske aber, som stjæler din telefon eller rygsæk, hvis du ikke er opmærksom. I kort køreafstand fra byens puls, finder du de smukkeste rismarker, hvor lokale bønder klarer dagens arbejde.