eb3db80d2af11c3e81584d04ee44408be273e5d31eb0184896f0_640_holiday

Synes det er svært at vælge en rejsedestination, når du skal planlægge din næste rejse? Eller har du brug for inspiration til nye og spændende rejsemål? Så kan du med fordel følge med på Spies’ YouTube konto, hvor de både uploader videoer møntet på deres forskellige rejsemål, kampagnevideoer, reklamefilm, inspiration og meget andet. Så hvis du har brug for noget mere visuelt, og ikke synes, det er fyldestgørende at læse om rejsemålene, så kan du gå på opdagelse blandt de mange videoer for at finde dit næste rejsemål.

Blus op for rejsefeberen

Har du rejsefeber, men har du svært ved at vælge, hvor den næste rejse skal gå hen? Så kan det anbefales, at du tager et kig på Spies’ YouTube, hvor du finder inspirerende videoer fra nogle af deres rejsedestinationer, du møder gæsterne, og kan se mere om de forskellige indkvarteringstyper. Det vil ikke kurere din rejsefeber, tværtimod, men det kan hjælpe dig på rette kurs og guide dig i valget af dit næste rejsemål. På Spies’ YouTube kan du blandt andet komme helt tæt på den Republikanske Republik, hvor du får lov at se de fantastiske hvide sandstrande med turkisblåt vand samt de lækre omkringliggende omgivelser. Du kan også se videoklip fra Gambia, Ibiza, Egypten og Rhodos, der alle er meget forskellige rejsemål med hver deres charme. Derudover kan du se alle de nyeste Spies reklamefilm, hvor du kan få et indblik i relevante kampagner samt løbende tilbud og rabatter. Samtidig kan du også få lov at møde nogle af Spies gæsterne, der fortæller om deres oplevelse og ferie, hvilket måske kan inspirere dig og afklare dig i din beslutning med hensyn til valg af rejsemål og –form. Man kan nemlig også se så videoklip omhandlende forskellige rejseformer, herunder Sunwig. Spies Sunwig er indkvarteringer, der er familievenlige, hvilket vil sige, at der er en masse børnevenlige faciliteter, der gør ferien nemmere og sjovere for familier med mindre børn. Noget andet sjovt er Spies sjove videoer om at rejse sig til kærlighed. Læs mere om det her

Book din rejse med det samme

Når du har kigget videouniverset igennem, og forhåbentlig er blevet klogere på din foreliggende rejse, og hvortil den skal gå, kan du booke din rejse direkte gennem Spies’ app eller hjemmeside. Det er enormt nemt og enkelt at booke rejsen online, hvor du selv kan tilpasse søgekriterierne, så du får din rejse, lige som du vil have den.