De lave oliepriser og lavkonjunkturen i Sydeuropa gør tilsammen sit til de billige priser på ferierejser til Spanien. Spanien er et fantastisk land at holde ferie i, og det er populært som aldrig før af flere årsager især disse:

  • Perfekt klima året rundt.
  • Herlige sandstrande med palmer.
  • Flot natur med alverdens dyre og planteliv.
  • Betagende landskaber med dale, bjerge og sletter.
  • Masser af luksuriøse feriesteder herunder Kanarieøerne, Mallorca og solkysten.
  • Lavt prisniveau.
  • Kort afstand fra Danmark.

Det smarte ved afbudsrejser

Normalprisen på en luksuriøs charterrejse kan sagtens være på 3-8.000 kr. pr. person, når man gerne vil have 1-2 ugers ophold på et spansk feriested, så når hele familien skal af sted på charterferie til Spanien, kan det løbe op i mange tusinde kr. totalt, når man skal tænke på både fly, hotel, mad, souvenirs, oplevelser mv.

Ved at tænke sig om og være lidt fleksibel kan man imidlertid komme af sted på samme rejse til en brøkdel af prisen, men det gælder om at have is i maven, da både antal destinationer samt afrejsedage er markant mindre i antal, da der er tale om enkelte afgange, hvor man har få ledige sæder tilbage få dage før afgang, og disse sæder sælges naturligvis til en væsentlig nedsat pris, således man ikke risikerer at flyve med tomme sæder.

De ledige sæder er ikke blevet solgt dels på grund af faldende interesse end forventet, eller såfremt der i sidste øjeblik er opstået afbud fra folk med tidligere bookede billetter, hvor der nu kort før afrejsen er opstået uventede omstændigheder, der gør man er forhindret i at rejse på den valgte afgang.

Prisen på afbudsrejserne falder i takt med, man nærmer sig afgangsdatoen, så man kan nemt spare 25-75 % i forhold til rejsens normalpris, hvilket kan blive til mange tusinde kr., såfremt man kan acceptere et begrænset udvalg af destinationer og afrejsedatoer.

Sådan finder man billige afbudsrejser til Spanien

Man kan finde billige afbudsrejser til Spanien på Tekst TV, men så skal man jo alligevel på nettet for at bestille billetterne, så derfor er det som regel det nemmeste og hurtigste at gå på nettet direkte hos det enkelte flyselskabs hjemmeside, da de har et eksakt og aktuelt overblik, der normalt fremgår af deres opdaterede hjemmeside. De store flyselskaber har det største udvalg, så her finder man de fleste tilbud på afbudsrejser til Spanien. Spies Rejser er et af Danmarks største og ældste flyselskaber, og de har et stort udvalg af billige afbudsrejser til Spanien på Spies.dk, hvor man ofte kan finde pakker til omkring 500 kr. for en charterrejse til Spanien i 7 dage, hvor normalprisen ofte ligger på 2.000 kr. og opefter pr. person. Man kan også gå på sammenligningshjemmesiderne, men de har sjældent opdaterede oplysninger om de få afbudsrejser fra de enkelte flyselskaber, således det blot er deres normalpriser, der fremgår af søgemaskinen. Heldigvis er det nemt og overskueligt hos de fleste flyselskaber at finde de billige afbudsrejser på deres hjemmeside, selvom man må gøre det manuelt for hver enkelt flyselskab og med jævne mellemrum.