Når hverdagen er travl og propfyldt med arbejde, børnepasning og huslige pligter, så er det vigtigt at stoppe op, nyde livet og lade batterierne op. Det er præcis derfor at man skal lade huset stå, pakke kufferten og flyve på miniferie til en af verdens største metropoler, New York.

Oplevelser med sjæl

Ønsker man for alvor at lægge hverdagen bag sig på sin miniferie og fordybe sig i sine omgivelser, er New York det helt rigtige rejsemål. Byen lever fuldt ud op til sit rygte om at være musikkens, teaterets og dansens by. Oplev en af tidens store musical opsætninger, og bliv revet med af det overvældende sceneri og de velkendte sange. Ønsker man en mere luksuriøs og klassisk oplevelse, kan man med fordel besøge det smukke Lincoln Centre, som huser et hav af operaer, balletter og klassisk musik. Her kan man nemt blive revet med af den sofistikerede og sjælfulde stemning og glemme alt om hverdagen derhjemme.
Skulle man også være interesseret i den lidt vildere del af nattelivet, er en miniferie til New York en klar mulighed for at give den gas i byens mange barer eller natklubber.

Shop til du segner

Ud over det bugnende kulturliv er shopping i New York en oplevelse, man bare må have med på sin miniferie. Spredt over hele byen i klynger findes et hav af shopping centre og -gader. Her kan enhver shoppesult stilles, og et godt råd kan være ikke at have pakket for meget hjemmefra. New York byder på alt lige fra dyre high end mærker og modehuse til billige og velkendte brands. Bliver man træt af at shoppe, er New York fyldt med caféer, diners, restauranter og burger joints, som kan tilfredsstille hver en sult og tørst.