Drømmen om krydstogtet

Er du en af dem, der altid har drømt om krydstogt, men ikke har turdet tage skridtet? Drømt om at blive forkælet morgen til aften, slappe af i solen på dækket, tage en svømmetur og vælge frit imellem flere restauranter alt i mens du har en fantastisk udsigt, som hele tiden skifter fra vide horisonter til smukke kyster? Så læs med her for at få de bedste råd til at få et fantastisk krydstogt.

Hvor skal krydstogtet finde sted?

Caribien er et af de mest oplagte valg for det første krydstogt. Du kommer til at besøge mange spændende destinationer, oplever forskellige kulturer og har dermed muligheden for at kombinere oplevelsesferie med badeferie. Vil du gerne slippe for en lang flyrejse, så er det også muligt at stige på et flydende hotel i København. Direkte fra København kan du fx opleve de fascinerende og spændende Baltiske hovedstæder, inkl. Skt. Petersborg eller få naturoplevelser i verdensklasse på et cruise til de fortryllende Norske Fjorde.

Kahyt eller klædeskab?

Det er vigtigt at gøre sig klart, hvilken komfort du ønsker. En udvendig kahyt, balkon kahyt eller suite er ofte lidt dyrere end indvendige kahytter. Men pengene kan være godt givet ud, hvis udsigt har høj prioritet på krydstogtrejsen. Dog findes der meget velindrettede indvendige kahytter på de fleste skibe og store, flotte fællesarealer, hvor det er muligt at slappe af og nyde udsigten. Derfor er det vigtigt at gøre sig klart, hvad du ønsker på rejsen.

Hvordan betaler du?

Et cruise er et pengeløst samfund. Dit nøglekort fungerer som betalingskort, og alle de køb, du foretager på cruiset, vil blive påført kortet. Du vil modtage en specificeret regning af kontoen den sidste dag af dit cruise, så du har mulighed for at kontrollere alle dine køb under cruiset.