Det er blevet populært at rejse til Bulgarien, da det både er billigt og byder på gode oplevelser, seværdigheder og indkvarteringer som ved så mange andre populære rejsedestinationer.

Det betyder, at man i mange tilfælde kan opleve det hele for det halve, hvis man vælger at rejse på ferie til Bulgarien. Det er nemlig ikke kun selve rejsen til Bulgarien, der er billigere. Det er også billigere at leve, bo og opleve i det skønne land.

Fordele ved Bulgarien som feriedestination

  • Prisniveauet er lavere end ved de andre populære feriesteder som Spanien, Frankrig og Italien.

  • Klimaet er behageligt, og der er stort set altid varmt i sommerperioden.

  • Imponerende natur med smukke sandstrande og bjerge.

  • Historiske attraktioner i form af bulgarsk folkedans, sigøjnere og middelalderbyer.

Det kan du opleve

Byerne som Obzor, Nessebar og Byala er stille og rolige byer, hvor man finder dejlige sandstrande, unikke naturfænomener og masser af kulturelle attraktioner. Der er generelt mange forskellige ting at opleve i Bulgarien, netop fordi der både er større byer, hvor man finder museer, vandland, muligheder for shopping og zoologiske haver. Derudover er der også mange byer, hvor naturen er utrolig smuk, hvilket indbyder til vandreture og udflugter i naturen.

I Nessebar er der masser af byliv, strand og kultur, hvilket er perfekt for familieferien. I Sunny Beach finder du mange unge mennesker samt et meget vildt natteliv og hoteller fyldt med unge og festglade mennesker. Så det er en god idé at overveje dit afsæt for rejsen, inden du vælger byen og hotellet.