Alanya er ikke kun blevet danskernes favorit by i Tyrkiet, når det kommer til sommerferien, men er også den foretrukne feriedestination for mange andre rejsende over hele verden. Med en afbudsrejse til Alanya kan du altså nyde en gode ferie i byen, der vrimler med et alsidigt publikum, der bridrager til byens gode stemning. Med en afbudsrejse til Alanya får du også muligheden for at få drømmeferien til en langt bedre pris, hvis du er fleksibel med afrejsetidspunktet. Fristende? Så book din afbudsrejse til Alanya med Sunweb, hvor du kan vælge mellem deres lækre hoteller og lejligheder.

Hvorfor vælge Alanya?

Alanya har det hele og med en afbudsrejse til den halve pris – en smuk udsigt udover Middelhavet, skønne omgivelser og sandstrande, et aktivt byliv både dag og nat, god mad og mulighed for at opleve noget. Man kan snildt få en hel dag til at gå ved en af de mange strande, hvor man kan nyde livet i en liggestol, tage en dukkert i det friske hav og få sig en is. Det er et ferieparadis uden lige i frodige omgivelser på land og til vands. Kan du lide at udforske havet, kan du for eksempel tage et lyndykkerkursus og få mulighed for at dykke ned på havets bund og opleve koralrevet og det mangfoldige dyreliv. Er du den mere forsigtige type kan du også nøjes med at opleve det i vandoverfalden gennem en snorkel. Man kan også opleve specielle naturfænomener til lands, såsom drypstenhuler og kalkkilderne Pamukkale.

Hvordan er vejret?

Vejret er ligesom i resten af Tyrkiet, for det meste varmt og solrigt, hvorfor man med en afbudsrejse til Alanya kan sikre sig opskriften på drømmeferien til en meget bedre pris. Byen ligger dog ud til kysten, så indimellem solens hede kan man også få sig en lille fris brise, hvis man ligger ved stranden.