Mallorca er et af danskernes foretrukne feriesteder, hvorfor all inclusive selvfølgelig også har fundet sin vej frem hertil. Mallorca er nok en af de mest turistoverrendte steder i Spanien, men det betyder ikke, at du ikke kan få en fantastisk ferie på Mallorca. Der er heldigvis masser af strande og hoteller at vælge imellem, så der skulle være plads nok til at alle kan nyde den spanske ø.

Du kan booke dit all inclusive ophold til Mallorca gennem Sunweb, der også sælger flyrejsen.

Tre gode bud på all inclusive hoteller

  • Viva Mallorca er et all inclusive familiehotel, hvor der er masser af faciliteter for børnene såsom vandrutsjebaner og optil flere pools. Derudover ligger både stranden og centrum i gåafstand.
  • Hotel Barcelo Cala Vinas er også et rigtig godt familiehotel velegnet til familier med små børn.
  • Hotel PrimaSol Cala d’Or Gardens har et stort pool område samt vandrutsjebaner til de mindste. Derudover ligger det i smukke grønne omgivelser og i gåafstand til stranden.

Husk at få oplevet Mallorca

Selvom du er på et all inclusive ophold behøver du ikke at føle dig stavnsbundet til hotellet. På nogle hoteller er der nemlig mulighed for at få lavet en madpakke, til de dage hvor man skal på udflugt. Det er en rigtig god ekstra service, der helt klart er værd at forhøre sig om på hotellet. Derudover kan det også gøres temmelig billigt, hvis man handler ind i et lokalt supermarked.

Der er masser af ting og sager at opleve på Mallorca, så det ville være en skam, hvis man ikke får bevæget sig ud fra hotellet, fordi man vil have mest muligt ud af sit all inclusive ophold. Nogle gang kan det betale sig at spørge, og så kan mange ting ofte lade sig gøre.