Kreta er en magisk ø af pragtfulde strande, gamle skatte og landskaber, der omfatter levende byer og drømmende landsbyer, hvor lokale vil dele deres traditioner med, vidunderlige køkken og generøs ånd. Derfor er danskerne og mange andre turister også blevet vilde med Kreta, der er blevet en af de mest turistede øer i Grækenland, netop fordi den har så meget at byde på.

Du kan bestille din all inclusive rejse til Grækenland gennem Sunweb.

Hvor kan man bo med all inclusive?

  • Hotel Orion er et populært og velholdt hotel i Rethymnon, der er en gangske nydelig by på Kreta.
  • Hotel Sentido Vasia Resort & Spa i Sissi er et lækkert familiehotel med flere swimmingpools, hotelværelser med plads til optil 5 voksne og gåafstand til stranden.
  • Hotel Louis Creta Princess ligger i Chania, der også er en af de populære feriebyer på Kreta. Hotellet er et temmelig populært familiehotel med vandrutsjebaner og gåafstand til stranden i Malame.
  • Hotel Hydramis Palace i Georgioupolis er et pænt og meget velholdt hotel beliggende i smukke omgivelser med direkte adgang til stranden. Derudover er der underholdning på hotellet om aftenen i form af musik, sang og dans.

Få en på opleveren med Kreta

Der er masser af ting at lave og opleve i Kreta, hvor der selvfølgelig er de sædvanlige ting som vandsportsaktiviteter, museer, vandland osv. Men Kreta gemmer også på optil flere kløfte og grotter som man bestemt bør udforske, når man besøger øen. Kløfterne indbyder til længere vandreture i naturskønne oplevelser og grotterne er et helt særligt syn, der giver dig mulighed for at opleve de stadigt aktive drypstenshuler helt tæt på. Derudover er grækerne som regel altid meget gæstfri og giver dig mulighed for at lære mere om produktionen og dyrkningen af for eksempel vin eller oliven, hvis i besøger en vinplantage eller en olivenmark. Der er masser af mulighed for at få en oplevelse der adskiller sig til fra det sædvanlige i Kreta.