Dagens rejsetransportmiddel er ikke for dem, der let bliver søsyge. Og det er heller ikke en ferie for dem, der vil hurtigt afsted og hurtigt hjem igen fra ferie. Tværtimod, så er denne ferie for dem, der elsker livet på dækket og for dem der elsker at få vind i håret. Er rejsen til feriedestinationen en del af ferien og nydes i lige så stor grad som selve ferien, så læs med her, hvor vi i dag skal ud på det store, dybe hav.

Spies er rejseselskabet med de varierede rejser og garanterer altid at du kan booke din ferie til en ekstra god pris. Men sjældent kan man kombinere en billig ferie og flere destinationer på én og samme ferie. Det er der dog lavet om på, når du stiger om bord på et krydstogt.

 

Oplev hotelstemning på havet

Det føles som et eksklusivt hotelophold at være ombord på krydstogtet, og netop derfor er krydstogtet værd at prøve, uanset om du rejser selv, med en ven eller måske med hele familien. På skibet har du adgang til samme faciliteter som på et hotel på land. Her kan arrangeres udflugter og aktiviteter i de større og mindre byer, som skibet sejler til.

Desuden kan børn benytte børneklubberne, de voksne kan lade sig underholde af shows, underholdning og forlystelser og vil man forkæle sig selv, kan man også hoppe i de respektive poolområder og jacuzzier. Melder sulten sig hen mod aftenstid, er der også gode restauranter på skibet, hvor man kan nyde diverse kulinariske retter. Inden sengen kalder kan man med fordel besøge de mange barer, hvor den gode stemning og musikken er i højsædet.