Selvom Fuerteventura er den næststørste græske ø, virker den mere fredelig end flere af de andre græske øer, hvor turister valfarter til hvert år. Af en eller anden årsag kommer der færre turister til Fuerteventura, hvilket medvirker til en mere fredelig stemning på øen.

Derudover bliver der bygget færre hoteller og butikker, trafikken er mere stille og rolig osv. Dette gør stedet attraktiv for folk, der søger en rolig ferie i mindre turistprægede omgivelser.

Oplevelser på

På Fuerteventura finder man nogle af Europas bedste sandstrande, hvilket gør øen til et ideelt sted for charterhungrende turister eller folk der bare trænger til at komme ned i gear og koble helt af fra hverdagens sammensurium. Strandene vil også være mindre proppede end tilsvarende strande på de andre og mere populære græske øer.

Kunne du også godt tænke dig at være lidt aktiv i løbet af din ferie kan du booke et ophold eller besøge Playitas, hvilket svarer til Club La Santa på Lanzarote. Her kan du prøve kræfter med alverdens forskellige sportsgrene såsom basketball, fodbold, fitness, svømning, golf og meget mere.

Book din ferie til Fuerteventura

Du kan booke din ferie til Fuerteventura gennem Spies, der har op til flere hoteller på øen. Spies har oven i købet både et udvalg af fredelige voksenhoteller og familievenlige hoteller med børnevenlige aktiviteter.

Det er nemt og enkelt at booke din rejse med Spies, hvor du både booker fly og hotel samtidig. Derudover har du selv mulighed for at skræddersy din rejse eller for eksempel til vælge all inclusive, hvilket er populært blandt mange. All inclusive giver dels et godt overblik over rejsens samlet pris, samtidig med at det er en nem måde at holde ferie på, da mad og drikke er inkluderet i ferien samlede pris.

Billede: egkk privat