Bali er skønt, og er et yndet feriemål for mange. Her er dejlig varmt, og alt foregår i et stille og roligt tempo. Det er svært ikke at forelske sig, da Bali er et af de mest gæstfrie øer i det Indiske Ocean. Øen danner derfor rammen om en perfekt og eksotisk rejse for dig, som både gerne vil slappe af, men også vil ud at opleve noget, som du kan fortælle om derhjemme. Så vil du gerne forkæle dig selv, er Bali stedet for dig!

 

Nyd naturen og varmen på Bali

Da Bali har tropisk klima, vil det være varmt hele året rundt med risiko for regn. I februar måned, under vinterferien, vil der være regnperiode. Men, det skal du ikke lade dig skræmme af, da der under regnperioden forekommer mere sol end regn – og regnen vil ofte falde i kortvarige byger. Temperaturen vil være beliggende på 27 grader, hvilket er til at holde ud for en skandinav (jeg snakker af erfaring).

Vandtemperaturen vil ligge på omtrent det samme! Derudover er der en vidunderlig natur, hvor du vil kunne se alt fra frugtplantager, høje bjerge, rismarker til vulkaner. Laguner, floder og smukke vandfald vil også være at finde som kontrast til de hvide sandstrande med svajende palmer. Skønt, ikke?

Besøg den kulturelle hovedstad

Midt på øen vil du kunne finde Bali’s kulturelle hovedstad, Ubud, som tiltrækker kunstnere fra hele verden. Udover kreativitet og kunst, vil du også kunne finde modebutikker, restauranter og det bedste af det hele: smukke risterrasser. Der er ikke noget bedre end at sidde med et koldt glas hvidvin til solnedgangen med udsigt over smukke risterrasser.

Du vil hurtigt mærke roen sænke sig i kroppen. Når du alligevel er i byen, må du ej heller gå glip af kongepaladset, som står ganske smukt i sin pragt. Kultur skal der også være plads til på en ferie! Du kan læse meget mere om spændende attraktioner, hoteller og udflugter lige her.