Nu har du muligheden for at tage væk fra hverdagens trivialiteter og komme ned i gear sammen med din ven, din moster eller måske din kæreste. Uanset hvem, der er din rejsemakker, kommer I ikke til at kede jer i dagens udvalgte destination, Zell am See. Hvis du fristes, kan du bl.a. se tilbud og priser på Sunwebs hjemmeside på skirejser til Zell am See.

Hvis ikke navnet får klokker til at ringe, er det sidste gang efter at du har læst denne artikel. Zell am See er et skisportssted, og endnu bedre: stedet er et af de bedste af sin slags i Østrig. Bare denne information burde være grund nok til at pakke tasken og tage af sted!

Men er der flere grunde til at vælge Zell am See? Ja! For stedet tilbyder 100% sne, og områdets gletsjer kan betrædes af både begyndere og øvede. Der er altså ingen undskylder for at komme op om morgenen. Vil du vide mere om stedet – så se den officielle turistside lige her.

Mange og effektive faciliteter

Skal du fra A til B, skal du blot springe på gondolerne ’Gletscherjet 1’ og Gletscherjet 2’. Med disse kan du hurtigt og bekvemt komme fra Kaprun og til lifterne ved Kitzsteinhorn. Fra Zell am See afgår tre gondoler, der fører dig til de højeste toppunkter på Schmittenhöhe

Til sidst skal de nævnes, at også snowboard entusiaster er velkomne i dette område. De kan f.eks. med rette tage i funparken og prøve forskellige tricks af. Skiområdet er derfor det rette sted at tage til, hvis man ikke vil kede sig, og vil gå træt og glad i seng.

Billedekilde: kronawendthof.at