Tyrkiet er for mange dansker, en kendt ferie destination. Her kan du opleve fantastisk flotte sandstrande, i dejligt sommervejr! Tyrkiet byder også på mere end kun, sandstrande og flot sommervejr. Tag til Istanbul og rejs til to verdensdele på engang. Istanbul ligger på grænsen mellem Europa og Asien, hvor den asiatiske bydel er fyldt med en fantastisk stemning, af ro og fred. Her kan man blandt andet møde, de lokale tyrkere og opleve en masse historiske seværdigheder, med de traditionelle tyrkiske bade. Den europæiske bydel, Det Gyldne Horn er derimod, delt op i en nord og sydlig del, hvor den nordlige del byder på flotte museer og gode muligheder for shopping i nogle af Istanbuls, 50 forskellige shopping centre. Den sydlige del, som er den ældre del af Istanbuls centrum, byder på mere historiske seværdigheder, med de velkendte moskéer og baserer.

Tag til byen Side, i Tyrkiet

Byen Side, i Tyrkiet ligger geografiske placeret, lige midt imellem den populære rejsedestination Alanya og rejsemålet, Antalya. Find oplevelser for både store og små, i byen Side. Hvis du gerne vil have fred for, fulde unge mennesker, der kun er taget på ferie for at drikke natten lang, så er Side destinationen for dig! I byen Side, kan man opleve fantastiske seværdigheder og samtidigt bo på et luksushotel, tæt på stranden. Side byder på, et væld af oplevelser for hele familien, såsom historiske seværdigheder, grønne og naturskønne områder med blandt andet frodige bjerge og floder. I Side, er der også fred og ro til at foretage sig, lige præcis det man gerne vil. De har f.eks. bilfrie zoner i den gamle del af byen, som er med til at skabe den gode stemning. Så tag til byen Side og få en fantastisk ferie, sammen med hele familien.

Oplev sammen, farverige basere, tyrkiske bade eller naturskønne områder med fantastiske strandpromenader.

Find din billige rejse til Tyrkiet her!

Rejs til Tyrkiet og få fornyet energi på en sandstrand, sammen med familien eller vennerne! Oplev mange af Tyrkiets perler, og de fantastiske byer, Istanbul og Side, uden at du skal betale en bondegård. Så bestil i dag på nettet, hvor det er hurtigt og nemt, plus du får det til en billigere pris. Her kan du finde billige rejser til Tyrkiet, og få nogle fantastiske turist oplevelser, som passer til lige dit behov. En af de rejsebureauer der tilbyder gode og billige rejser til Tyrkiet er Sunweb. De har et stort udvalg og bestiller man en pakkerejse med fly og hotel samlet, kan man slippe rigtig billigt.